Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers caps i bomull 52-54 cm - blå

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Vår lavpris: 84,-
På lager
SKU
05226-106
   

Hva er vel sommer uten hatt? Denne Marvel Avengers capsen i 100% bomull vil beskytte barnets hode fra solstrålene til enhver tid. Hatten er i blå med motiv av dine favoritthelter. Her har Iron Man, Thor, Captain America og Hulk, og Avengers-logoen i midten. Perfekt for lek og moro i sommervarmen. Capsen er justerbar og passer en hodeomkrets på 52-54 cm. 

Inneholder:

  • Marvel Avengers caps

Detaljer:

  • Mål: 20 x 12 x 23 cm
  • Materiale: bomull
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellMV16039
EAN8435507859103
MerkeAvengers
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.