Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Captain America deluxe kostyme - medium - 5-7 år - heldrakt og maske

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 392,-
På lager
SKU
07217-19
   

Kle deg ut som den karakteristiske superhelten Captain America fra Marvel Avengers-universet med dette stilige deluxe kostymet i størrelse medium. Dette settet for barn i alderen 5-7 år består av heldrakt med skoovertrekk og maske. Med denne behagelige og stilige detaljrike drakten kan du gå inn i rollen som den sterke og populære superhelten. 

Enhver superhelt trenger en drakt, og med dette stilige kostymet vil du være klar for å redde verden. Dette kostymet har gjenskapt detaljer i drakten hans i en mer komfortabel tegneserie-heldrakt. Drakten er polstret for å skape mer realistisk muskuløst utseende, og superheltdrakten er inkludert Captain America maske. Perfekt til lek, og perfekt for Captain America fans!

Inneholder:

  • Captain America heldrakt med skoovertrekk
  • Maske

Detaljer:

  • Alder: 5-7 år
  • Størrelse: medium (ca. 116 cm)
  • Materiale: polyester
Produktdetaljer
Modell301004M
EAN883028443635
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.