Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Captain America kostyme - muskuløs overdel med maske - one size

-20%

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Kampanjepris 276,80 Vår lavpris: 346,-
20%
Du sparer: 69,20
På lager
SKU
06227-73
   

Med dette Marvel Avengers kostymet kan du tre inn i rollen som den populære superhelten Captain America! Antrekket har one-size størrelse og består av en overdel med et muskuløst utseende, og med print av den velkjente drakten til Captain America. Ta på den medfølgende masken og beskytt verden mot allslags superskurker med dette stilige og detaljrike halvkostymet.

Enhver superhelt trenger en drakt, og med dette stilige overdelskostymet vil du være klar for å redde verden. Superheltdrakten er inkludert en Captain America maske, og er enkelt å kombinere med annet tilbehør (kjøpes separat). Perfekt til lek, og perfekt for små Captain America fans!

Inneholder:

  • Captain America overdel
  • Maske

Detaljer:

  • Størrelse: one size
  • Alder: fra 6 år

Merk: Underdel, sko og tilbehør medfølger ikke.

Produktdetaljer
ModellG40332
EAN048229007738
MerkeAvengers
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.