Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Iron Man posert figur i metall - 10 cm

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
06223-5
   

Drøm deg bort til Marvel Avengers-universet fyllt med superhelter og skap spennende kamper og eventyr med selveste Iron Man. Denne die-cast metallfiguren er ca. 10 cm høy og kommer med kjente detaljer og farger som du kan kjenne igjen fra Marvel filmene. Figuren er støpt i den populære action-posisjonen til helten.

Med sin høyteknologiske drakt er Iron Man en Avengers du kan stole på, og han kan fly høyt over byen i sin jakt på kriminelle. Når leken er ferdig kan du plassere din helt egen IronMan-figur i bokhyllen eller på skrivebordet og bruke den som en super innredningsdetalj på rommet ditt. Samle flere figurer (kjøpes separat) og skap et heftig team med superhelter med alle slags superkrefter.

Inneholder:

  • Marvel Avengers Iron Man metallfigur

Detaljer:

  • Mål: ca. 10 cm
  • Materiale: metall
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell253221010
EAN4006333068874
MerkeAvengers
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.