Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Mech Strike - Incredible Mech Suit Hulk - 2-i-1 Hulken actionfigur - 22 cm

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 398,-
På lager
SKU
02227-19
   

Hulken er uslåelig i sin robuste og mektige Mech Strike-rustning. Dette Incredible Mech Suit Hulk lekesettet inneholder 2-i-1 moro, hvor den lille Hulken-figuren kan plasseres inni den nesten 23 cm store Mech Suit rustningen. Aktiver fantasien din og tre inn i den actionfylte verdenen med superhelter og superskurker, og se for deg din favorittkarakter lede an og beskytte livet som vi kjenner det mot de ondsinnede skurker. Flipp Mech rustningen åpen og plasser Hulken inni drakten for å forvandle den til en av verdens mest mektige Mechs, og bekjemp fiender slik som Infinity Mech Suit Thanos (kjøpes separat)!

Inneholder:

  • The Hulk figur
  • Mech Strike Hulk figur

Detaljer:

  • Mål Mechfigur: ca. 22 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF0263
EAN05010993860739
MerkeAvengers
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.