Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Hulk deluxe kostyme - large - 7-8 år - heldrakt og maske

-20%

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

20%
Kampanjepris 313,60 392,- Du sparer: 78,-
Medlemspris 292,-
På lager
SKU
07217-17
   

Kle deg ut som den grønne superhelten Hulk fra Marvel Avengers-universet med dette stilige deluxe kostymet i størrelse large. Dette settet for barn i alderen 7-8 år består av heldrakt og maske. Med denne behagelige og stilige detaljrike drakten kan du gå inn i rollen som den sterke og populære superhelten. 

Enhver superhelt trenger en drakt, og med dette stilige kostymet vil du være klar for å redde verden. Hulken er enormt kraftig og sterk, og dette kostymet har gjenskapt detaljer i en mer komfortabel tegneserie-heldrakt. Drakten er polstret for å skape mer realistisk muskuløst utseende, og superheltdrakten er inkludert Hulken maske. Perfekt til lek, og perfekt for Hulk fans!

Inneholder:

  • Hulk heldrakt
  • Maske

Detaljer:

  • Alder: 7-8 år
  • Størrelse: large (ca. 128 cm)
  • Materiale: polyester

Merk: Sko medfølger ikke. Kan oppleves som stor i størrelsen

Produktdetaljer
Modell300991L
EAN883028442898
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.