Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Titan Hero - Iron Man actionfigur - 30 cm

-20%

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

20%
Kampanjepris 155,20 194,- Du sparer: 39,-
På lager
SKU
07218-10
   

Iron Man skyter opp mellom skyene og er klar til å ta skurkene. Med denne actionfiguren fra Avengers Titan Hero kan du spille ut egne scener fra Marvel-filmen Endgame. Bli med på eventyret med Avengers-figurer og tilbehør og gjenskap Marvel-universet fra de kjente filmene. Se for deg den modige milliardæren fly i kamp med denne Iron Man-figuren fra Titan Hero Series.

Lev deg inn i spennende eventyr og opplev en hel verden med superhelter, kjeltringer og vanlige barn som deg selv. Med Iron Man ved din side kan du være trygg på at du har beskyttelse om noe skulle oppstå!

Inneholder:

  • 1 Iron Man actionfigur

Detaljer:

  • Mål: 30 cm (H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF2247
EAN5010993797806
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.