Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Bend and Flex Rider Iron Man - fleksibel figur og kjøretøy - 15 cm

-34%

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Kampanjepris 195,- Vår lavpris: 296,-
34%
Du sparer: 101,-
På lager
SKU
05216-9
   

Bend and Flex Rider Iron Man kjører en fleksibel kampmaskin for å kjempe mot de onde kreftene. Denne Marvel Avengers actionfiguren med kjøretøy kan du både bøye og tøye. Forestill deg at du farer til handling på en motorsykkel, for så å endre kjøretøyet til et høy-teknologisk våpen for å sette skurken ut av spill. Gjør om motorsykkelen til å bli en del av superhelt-drakten!

Med disse superbevegelige og fleksible figurene kan barnet bøye, vri og posere sine favoritthelter fra Marvel-universet. Figurene har armer og bein som kan bøyes og stilles opp for tøffe actionpositurer. Det kan by på mye spennede lek når barnet kan forme figurene selv. Det medfølgende kjøretøyet gjør at barn kan leve seg mer inn i de spennende scenene de gjengir i leken sin. Kjemp utrolige kamper der helten beveger seg på en fantastisk måte. En god helt (eller skurk) må tross alt være myk og fleksibel!

Inneholder:

  • 1 Iron Man figur
  • 1 motorsykkel
  • 1 tilbehør

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 15 cm
  • Fleksibel figur og kjøretøy
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF0244
EAN5010993792078
MerkeAvengers
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.