Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Bend and Flex Iron Patriot vs Thanos - 2-pack - fleksible figurer

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
05206-148
   

Denne figurpakken med Avengers Bend and Flex actionfigurer inneholder Iron Patriot som møter den gale titanen Thanos i kampen om universets skjebne. Vri, sving og bøy kraften din med denne superfleksible Marvel duo-pakken, med to smidige figurer. Action-figurene har bøybare armer og ben som lar barna bøye og bende som de selv ønsker, og stille opp for tøffe positurer.

Bøy armer og bein og still opp fin favoritt i tøffe positurer (andre karakterer selges separat). Alle superhelter har en eller annen form for superkrefter, og med Bend and Flex figurene får karakterene superkrefter med en felles tvist - alle er superfleksible og bøyelige! Det medfølgende tilbehøret hjelper barna med å fange posituren og gjenskape sine favoritt Marvel-scener. Når den bøybare figuren settes i posisjon, skaper den spennende kamper. Tross alt er alle ekte helter (eller skurker) alltid fleksible.

Inneholder:

  • 1 Iron Patriot figur
  • 1 Thanos figur
  • 2 tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE9197
EAN5010993699421
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.