Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

SpiderMan Bend and Flex Missions - Space Mission Spiderman - figur med ekstremt bøyelige og fleksible ledd - 15 cm

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Medlemspris 292,60 30%
Vår lavpris: 418,-
På lager
SKU
02227-18
   

Bend and Flex figurene er ekstremt bøyelige og fleksible i leddene sine, og denne Space Mission Spiderman er intet unntak! Dette Mission lekesettet kommer med en SpiderMan med stilig spesialutstyr som blant annet kan skyte ut prosjektiler, samt en liten Groot-figur. Mysterio og Venum har tatt Groot til sin fange, og det er opp til Spider-Man og Miles Morales å redde ham (andre figurer kjøpes separat). Barna kan bøye, vri, posere og leke med sine favorittkarakterer fra Marvel Super Heroes med disse supersmidige Bend and Flex-figurene!

Bøy armer og bein og still opp fin favoritt i tøffe positurer (andre karakterer selges separat). Alle superhelter har en eller annen form for superkrefter, og med Bend and Flex figurene får karakterene superkrefter med en felles tvist - alle er superfleksible og bøyelige! Det medfølgende tilbehøret hjelper barna med å fange posituren og gjenskape sine favoritt Marvel-scener. Når den bøybare figuren settes i posisjon, skaper den spennende kamper. Tross alt er alle ekte helter (eller skurker) alltid fleksible.

Inneholder:

  • 1 Bend and Flex SpiderMan
  • 1 Groot-figur
  • Spesialutstyr

Detaljer:

  • Mål SpiderMan: ca. 15 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellF3739
EAN05010993947638
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.