Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Action Pack Pups 3-pk - Rocky, Zuma og Chase

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
06206-118
   

Chase, Rocky og Zuma klar for action. Press valpenes skilt for å slippe løs utrolige forvandlinger. La barnets fantasi bli utfordret med valpe-inspirert redningsarbeid fullt av vennskap, lagarbeid og mot. Ingen jobb er for stor og ingen valp er for liten. Med de tre valpene kan du redde dagen. Gjenskap favoritt-øyeblikkene fra Paw Patrol!

Innhold:

  • 1 x Chase
  • 1 x Rocky
  • 1 x Zuma

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Merk: Finnes i flere varianter

Produktdetaljer
Modell20067178
EAN778988093962
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.