Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Far From Home - Web-Strike SpiderMan actionfigur - 15 cm

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 194,-
Få igjen på lager
SKU
04192-14
   

Med denne Web Strike SpiderMan actionfiguren kan du spille ut egne scener inspirert av SpiderMan-filmen Far From Home! Denne Spider-Man figuren er 15 cm høy, og kommer med kampfunksjon og tilbehøret han trenger for å bekjempe skurkene. Figuren har bevegelige ledd, og sort drakt og maske. Perfekt til en SpiderMan-fan!

Inneholder:

  • Web-Strike Spider-Man
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca 15 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE4117
EAN5010993555215
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.