Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Age of Ultron - Ultron maske til rollespill

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 95,-
På lager
SKU
22162
   

Gå inn i rollen som superskurken Ultron med denne Marvel Avengers Age of Ultron masken. Masken passer perfekt til rollespill og utkledning, og passer til barn fra 5 år og oppover. Den grålige masken med røde detaljer har en elastisk strikk som festes rundt hodet.

Inneholder:

  • Ultron maske

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellB2600
EAN5010994852092
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.