Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Baby Annabell Mia - dukke med myk kropp og soveøyne - 43 cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 435,-
På lager
SKU
04218-135
   

Med de fine øynene, ser Baby Annabell dukken Mia på favorittsauene sine mens de hopper gjennom buskene og samler blomster. Det er også akkurat det sauen gjør på det fine antrekket hennes. Kjolen med genser i dongeri er i fargen blå og hvit med bilde av en sau og sommerfugl på. Hun har også på seg turkis leggings, en rosa lue og sko med sommerfugltrykk på.

Den myke dukken med stoffkropp har øyne som kan lukkes, så når du legger henne på ryggen vil hun lukke de små øynene sine. Smokken hjelper henne til å sovne, og en liten flaske melk er alltid godt å få i seg før en sovner. Dukken oppmuntrer til realistisk, fantasifullt rollespill og oppfordrer til utvikling av barnets ansvarsfølelse og empati.

Inneholder:

  • Baby Annabell Mia - dukke med myk kropp - 43 cm
  • Antrekk
  • Flaske og smokk

Detaljer:

  • Mål: 43 cm (H)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell705940
EAN4001167705940
MerkeBaby Annabell
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.