Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell Travel Changing Bag - stelleveske til dukke

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 250,-
På lager
SKU
06205-25
   

Baby Annabell skal på tur og du må pakke alle tingene hennes. Da er denne stellevesken helt perfekt. Den rommer alt du trenger på turen og du kan enkelt bære den over skulderen. Det følger med et praktisk skifte-underlag, en rangle, bleie og en flaske med babypudder. 

Vesken er rosa, blå og turkis, og har et søtt trykk av en sau på månen. Det er bærehåndtak og skulderstropp. 

Innhold: 

  • Stelleveske
  • Underlag
  • Bleie
  • Rangle
  • Babypudder

Detaljer: 

  • Aldr: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell703151
EAN4001167703151
MerkeBaby Annabell
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.