Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Baby Annabell Travel Changing Bag - stelleveske til dukke - med matte, bleie, pudder og rangle

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 243,-
På lager
SKU
06205-25
   

Baby Annabell skal på tur og du må pakke alle tingene hennes. Da er denne stellevesken helt perfekt! Travel Changing Bag fra Baby Annabell rommer alt du trenger på turen og du kan enkelt bære den over skulderen. Det følger med et praktisk skifte-underlag, en rangle, bleie og en flaske med babypudder, som gjør bleieskiftet til en lek. Stellebagen er rosa, blå og turkis, og har et søtt trykk av en sau som sitter på månen. I tillegg til bærestoppen er det også smarte bærehåndtak.

Inneholder: 

  • Stelleveske
  • Underlag
  • Bleie
  • Rangle
  • Babypudder

Detaljer: 

  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell703151
EAN4001167703151
MerkeBaby Annabell
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.