Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Angel for babies - myk dukke med stjernehenger - 18 cm - rosa

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 186,-
På lager
SKU
03227-41
   

Ta med babyens favoritt-BABY Born dukke overalt med denne søte, rosa Angels for babies-varianten for de aller minste! Den 18 cm store dukken har myk kropp, og har en stjerneformet klips slik at man kan henge dukken på for eksempel vognen eller babysetet. På den måten er dukken alltid tilgjengelig for barnet, og man risikerer heller ikke å miste dukken. Den rosa dukken har en innvendig rangle som gjør det ekstra morsomt og enkelt for barnet å observere dukken på flere måter. Skulle dukken trenge en vask, kan den vaskes på 30 grader. Den nette størrelsen og den myke kroppen gjør dukken utmerket som barnets første dukke.

Inneholder:

  • BABY Born dukke med stjernehenger

Detaljer:

  • Mål: ca. 18 cm
  • Kan vaskes på 30 grader
  • Farge: rosa
  • Alder: fra 0 år
Produktdetaljer
Modell832295
EAN4001167832295
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.