Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Baby Carrier - rosa bæresele til dukker opptil 43 cm

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 265,-
På lager
SKU
03227-48
   

BABY Born er eventyrlystig, og med denne Baby Carrier bæreselen kan hun ikke slutte å peke rundt og sprelle ivrig mens hun sitter trygt inntil deg. Det er så mye spennende å se på, uansett om turen går til parken eller dyrehagen. Se, endene dukker under vann i andedammen! Og se der borte, der får løvene mat! I reptilparken vil hun heller sitte baklengs og sitte trygt og beskyttet inntil mamma eller pappa. Det er tross alt litt skummelt der inne. Takket være det justerbare beltesystemet kan bæreselen tilpasses slik at mamma og pappa kan bytte på bæringen. Bæreselen kommer i en søt rosafarge med et trykk av bjørnen Bruno på utsiden.

Inneholder:

  • BABY Born bæresele

Detaljer:

  • Passer til dukker 36-43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell832462
EAN4001167832462
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.