Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Cutie for Babies Bjørn - myk dukke til de minste - 18 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 188,-
På lager
SKU
04234-39
   

Myk Baby Born dukke på 18 cm tilpasset de aller minste barna, med søt bjørnedrakt og knitrefolie inni for spennende oppdagelser

Denne søte dyrevennen fra BABY Born passer for de minste barna, allerede fra første året. Med en størrelse på 18 cm er de perfekte for små babyhender som kan undersøke det myke stoffet, trekke i de små ørene og de stumpe halene samt oppdage raslingen fra den knitrende folien inni dukken. Den kosete pelsen er dekorert med lekne broderier og føttene har har gylne poteavtrykk. 

En flott "begynnerdukke" med supermyk kropp, som kan vaskes på 30 grader. 

Inneholder:

  • Baby Born Cutie dukke for baby - Bjørn

Detaljer:

  • Mål dukke: 18 cm
  • Kan vaskes: 30 grader
  • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
Modell832301
EAN4001167832301
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.