Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Deluxe Prinsessesett med kjole, sko og krone - passer til dukker 43 cm

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
02234-2
   

Hvem drømmer ikke om å være prinsesse? BABY Born Deluxe Prinsessesett gir barn mulighet for å gjøre deres BABY Born dukker klar til enhver royal anledning. Den yndige rosa prinsessekjolen har søte detaljer på skjørtet, ett ekstra lag med tyll på utsiden og sommerfugler på overdelen. Med kjolen følger det også matchende sko med søte sommerfugler på, samt en krone.

Settet passer til dukker på 43 cm og kommer med alt en prinsesse trenger til et kongelig ball med andre prinsesser og prinser.

Inneholder:

  • BABY Born Prinsessekjole
  • Sko
  • Krone

Detaljer:

  • Passer til dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell834169
EAN4001167834169
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.