Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Bath Poo-Poo Toilet med lydeffekter - toalett til dukker

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 258,-
På lager
SKU
06205-19
   

Baby Born-dukken har fått nok av bleier. Pottetreningen blir kjempemorsom med dette bedårende toalettet. Nå kan dukken din endelig bevise at hun/han er blitt stor nok til å gå på ordentlig do.

BABY Born Poo-Poo Toilet er ikke et vanlig toalett, sett BABY Born dukken på toalettsetet og hør tisse-lyder og oppmuntrende applaus. Når det er tid for å spyle ned, kan du trykke på knappen og se regnbue-glitter-bæsjen forsvinne fra doskålen.

Inneholder:

  • BABY Born Poop-Poop Toilet med lydeffekter

Detaljer:

  • Spyl ned i toalettet og bæsjen forsvinner på magisk vis
  • Batteribehov: 2 x AA batterier (ikke inkludert)
  • Mål: L23 x B14 x H17 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell828373
EAN4001167828373
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.