Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

BABY Born førstehjelpssett med termometer, maske, saks, skje og mer - 10 deler

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 184,-
Få igjen på lager
SKU
02234-1
   

Har BABY Born falt og slått seg? Fortvil ikke! Med BABY Born førstehjelpssett kan barn pleie deres BABY Born dukke dersom de har skadet seg eller føler seg uvel. Førstehjelpssettet inneholder forskjellig tilbehør som maske, termometer, saks, skje med medisin og mer, samt en smart oppbevaringspose med motiv av Berta. Den rosa posen er lett å lukke og har plass til alt av utstyr når det ikke er i bruk, for enkelt oppbevaring.

Førstehjelpssettet er perfekt til rollelek og passer til dukker i størrelsene 36 og 43 cm.

Inneholder:

  • Oppbevaringspose
  • Maske
  • Saks
  • Termometer
  • Salvetube
  • Og mer

Detaljer:

  • Passer til dukker på 36 og 43 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell834091
EAN4001167834091
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.