Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Good Night vugge på hjul - med sengehimmel - til dukke 43 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 597,-
På lager
SKU
04218-138
   

Om BABY Born sover eller tar en liten lur, holder foreldrene alltid øye med henne i vuggen. Vuggen i moderne design har hjul og kan lett trilles rundt. Sengehimmelen henger i et tre-stativ, hvor den lille kan ligge behagelig å drømme. Det søte sengetøyet er pent og mykt. På puten gjør bjørnen Bruno det han kan best, sove, og kaninen Benno hopper fra sky til sky. Planeturoen under sengehimmelen i det fine lilla stoffet underholder Baby Born når hun er våken. Hvis Baby Born skulle våkne kan du enkelt vugge på sengen, så vil hun på magisk vis bli rolig og sovne igjen. 

Inneholder: 

  • BABY Born vugge med sengehimmel 
  • Planeturo
  • Sengetøy 

Detaljer: 

  • Mål: passer til dukker på 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke medfølger ikke.

Produktdetaljer
Modell829981
EAN4001167829981
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.