Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born mat 12-pack

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 78,-
På lager
SKU
04195-18
   

Din Baby Born dukke blir sulten, og denne 12-pakningen med babygrøt er enkel å ta med seg på farten. Bland pulveret med vann og sørg for at din Baby Born alltid er god og mett!

Innhold:

  • 12 poser med babymat

Detaljer:

  • Vekt: 0,1kg
  • Alder: Fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell779170
EAN4001167779170
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.