Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born dukkemat - 12-pack med grøt til dukker

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 84,-
På lager
SKU
04195-18
   

BABY Born dukker blir også sultne, og da er denne 12-pakningen med babygrøt til dukker enkel å ta med seg på farten. Grøtpulveret blandes enkelt med litt vann, og vipps så har du et godt måltid til din lille. Maten er ikke for mennesker, men det er ikke farlig dersom det skulle bli svelget ved et uhell.

Inneholder:

  • 12 poser med babygrøt

Detaljer:

  • Blandes med vann
  • Alder: Fra 3 år

Merk: dukke og utstyr følger ikke med

Produktdetaljer
Modell779170
EAN4001167779170
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.