Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born My Lucky interaktiv golden retriever hund til dukke - med lyd og bevegelse

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 747,-
På lager
SKU
04218-146
   

BABY Borns interaktive golden retriever som går, logrer med halen, bjeffer, drikker vann med slurpelyder og kan tisse!

BABY Born har fått seg en ny dyrevenn. Hundevalpen kommer når du roper på den, sprer glede og snuser omkring. Hvis du tar den på ryggen, logrer den med halen og kommer med glade lyder. Den kan drikke ekte vann fra vannskålen, den stikker tungen ut og du hører slurpelydene. Når den løfter hodet igjen går tungen tilbake i munnen, akkurat som når en ekte hund drikker fra vannskålen. Når den er ferdig med å drikke bjeffer hunden som en advarsel og løfter beinet og tisser. Ai, ikke på gulvteppet!

Men selvsagt er det ikke bare vann den liker, den tygger også høyt og entusiastisk på kjøttbeinet sitt. Hundevalpen styres med knappene på hundebåndet. Så hunden kan både gå, logre med halen, tygge på kjøttbeinet, drikke vann og tisse.

Inneholder:

  • BABY Born My Lucky interaktiv golden retriever hund
  • Halsbånd med tag
  • Hundebånd
  • Flaske med vannskål
  • Tyggeben

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell829417
EAN4001167829417
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.