Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born rosa matstol som festes til bordet - til dukker opptil 43 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 336,-
På lager
SKU
03227-44
   

La BABY Born dukken din også sitte ved bordet ved dagens måltider med denne smarte matstolen som enkelt festes til bordet. Denne praktiske rosa stolen kan festes til bord med en platetykkelse mellom 15 og 40 mm, og stolen passer til dukker mellom 36 og 43 cm. BABY Born dukken (kjøpes separat) elsker mat, og sitter derfor alltid pent og pyntelig i stolen når den vet at mat er på vei. BABY Born vet også at man alltid skal vaske hendene før man spiser, og på grunn av skriften på det rosa bordet går det aldri i glemmeboka heller. Her står det nemlig "Wash your hands" som en daglig påminnelse, og seteryggen har motiv av den søte teddybjørnen Bruno. Matstolen er det perfekte tilbehøret til de som ønsker kvalitetstilbehør som fremmer autentisk lek og ansvarsfølelse.

Inneholder:

  • BABY Born matstol

Detaljer:

  • Passer til bordtykkelse 15-40 mm
  • Farge: rosa
  • Passer til dukker mellom 36-43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell832417
EAN4001167832417
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.