Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Deluxe antrekk - sykkelklær til dukke 43 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
01217-33
   

Den lille BABY Born raceren må ha et stilig antrekk når den sykler, og da er dette sykkelsettet perfekt! Hva med å stille på startstreken på Tour de BABY Born i dette antrekket? Dette er klær av høy kvalitet og som er veldig enkle å ta på og av. De råkule sølvbuksene med rosa detaljer skinner som en medalje i sollys og gjør at man blir lagt merke til. Den rosa jakken med unike detaljer står i stil med den lilla tskjorten med bjørnen Bruno. De trendy geometriske formene på hettejakken finner man også på de kule solbrillene og er selve prikken over i'en på antrekket. Skoene er komfortable og egner seg utmerket for en lengre sykkeltur. BABY Born dukken (følger ikke med) kan ha konkurransepapirene og en energi-grøtbit i den rosa rumpetasken sin. "Tuuut!” Det var starthornet for Tour de BABY born.

Inneholder:

  • Jakke
  • T-skjorte
  • Bukse
  • Sko
  • Rumpetaske
  • Solbriller

Detaljer:

  • Passer til dukker på ca. 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke, sykkel og drikkeflaske medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell830031
EAN4001167830031
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.