Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Einstein Musical Mix 'N Roll 4-in-1 lær-å-gå vogn og aktivitetsleke - med lys og lyd

Baby Einstein - en verden av læring, musikk og morsomme venner for nysgjerrige små barn!

Baby Einstein kommer fra troen på at fremtiden tilhører dem som er nysgjerrige, og gjennom lekene fra Baby Einstein kan foreldrene hjelpe og bidra i utviklingen av barnets nysgjerrighet og oppdagelsestrang. Lekene fra Baby Einstein springer ut fra en TV-serie der små barn ble introdusert for musikk, historier, tall og språk tilpasset deres nivå. Lekene har gjennomtenkte funksjoner som fremmer barnets utvikling. Utforsk Baby Einsteins verden av læring, musikk og morsomme venner!

Vår lavpris: 765,-
På lager
SKU
09226-6
   

Musikalsk lær-å-gå vogn og aktivitetsleke fra Baby Einstein som vokser med barnet, fra gulv-leke til DJ-bord.

Det musikalske aktivitetssenteret fra Baby Einstein tilføyer musikk til leken og oppmuntrer til selvutfoldelse. Musikkleken kombinerer flere aktiviteter som utfordrer barnet i flere stadier i livet, fra sittende til stående lek.

Som et gulvleketøy kan du benytte deg av et avtakbart keyboard med interaktiv lyd og lys som lar barnet utforske sine musikalske evner. I gå-modus kan barnet øve seg på sine første steg til selvstendig gange. Ved å skyve musikk og lys foran seg, kan barnet også øve inn rytmesansene i rockefoten. Leken kan videre også gjøres om til et DJ-bord hvor barnet kan stå og eksperimentere med tempo og lyd for å lage unike beats. Denne multifunksjonelle Baby Einstein leken kan også brukes som et vanlig bord hvor små barn kan utøve enhver aktivitet som krever et flatt underlag som for eksempel tegning, bygging eller puslespill.

  • Baby Einstein 4-i-1 Lær-å-gå vogn
  • Kan brukes som hobbybord og miksebord
  • Kan brukes til gulvleke
  • Med engasjerende lys og lyd

En morsom leke som utfordrer flere sanser og stimulerer motorikk og kreativitet, samt årsak-virkning. 

Inneholder:

  • Baby Einstein 4i1 aktivitetsleke med lys og lyd

Detaljer:

  • Mål: 48,26 x 50,80 x 43,19 cm (LxBxH)
  • Materiale: plast
  • Batteribehov: 3 x AA (inkludert)
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellBE-12045
EAN74451120457
MerkeBaby Einstein
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.