Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Clementoni Baby PFF 3i1 Lær-å-gå bil med 3 sorteringsformer

Clementoni eksperimentsett, babyleker, kulebaner og sminke

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett, kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 427,-
På lager
SKU
06226-89
   

3i1 Lær-å-gå og sittebil fra Baby Clementoni med putteformer til sortering, laget i resirkulert plast.

3i1-bilen fra Clementoni er laget i resirkulert plast og gir barnet flere lekemuligheter å utforske. Med forhøyet ryggstøtte som fungerer som ergonomisk skyvehåndtak kan barnet lære seg de første skrittene. Bilens rygg har god plass til å sitte på, for enda mer moro og lek. Barnet kan ta hendene på rattet og dra på kjøretur ved å sparke i fra. Bak på bilen er det 3 hull med forskjellige former til litt mer rolig lek med klosser. Her får barnet trent sine koordineringsferdigheter og logikk når de 3 klossene skal matches med hullene. 

Den flotte bilen er en del av Clementoni Play for Future som vil si at den er produsert av minst 80% resirkulert plast, Trygg og bærekraftig leke for små barn, som oppmuntrer til motorisk aktivitet.

Inneholder:

  • Lær-å-gå bil
  • 3 sorteringsklosser

Detaljer:

  • Materiale: plast
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell17663
EAN8005125176632
MerkeClementoni
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.