Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Clementoni Baby Min Første Tablet - snakkende pedagogisk nettbrett med lys og lydeffekter - norsk

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
10172-181
   

Tableten fra Clementoni Baby er full av sanger, barnerytmer, morsomme lydeffekter og viser. Min Babys Første Nettbrett er en flott, pedagogisk leke som støtter barnets språkutvikling i tillegg til å stimulere ferdigheter, visuelle og auditive sanser. Den har 3 store interaktive knapper som barnet kan trykke på, og skjermen har ni lysende ikoner som lar barnet oppdage tall, bokstaver, farger og dyrelyder. Nettbrettet er en morsom og lærerik leke for de minste.

Inneholder:

  • Clementoni Min Babys Første Tablet nettbrett

Detaljer:

  • Mål: 5 x 27 x 31,5 cm
  • Batteribehov: 2 x AA (test-batteri inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell78278
EAN8005125782789
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.