Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Einstein Opus’s Ocean of Discovery - sansematte som fylles med vann

Baby Einstein - en verden av læring, musikk og morsomme venner for nysgjerrige små barn!

Baby Einstein kommer fra troen på at fremtiden tilhører dem som er nysgjerrige, og gjennom lekene fra Baby Einstein kan foreldrene hjelpe og bidra i utviklingen av barnets nysgjerrighet og oppdagelsestrang. Lekene fra Baby Einstein springer ut fra en TV-serie der små barn ble introdusert for musikk, historier, tall og språk tilpasset deres nivå. Lekene har gjennomtenkte funksjoner som fremmer barnets utvikling. Utforsk Baby Einsteins verden av læring, musikk og morsomme venner!

Vår lavpris: 247,-
På lager
SKU
07222-19
   

Ocean of Discovery lekematte fra Baby Einstein fylles med vann for sanseutforsking og underholdning i mageleie.

La babyen utforske en verden under vann med Opus's Ocean of Discovery vann-lekemadrass fra Baby Einstein. Denne lekematten fylles med vann i midten, og luft ytterst. La babyen sitte eller ligge på magen og utforske 6 flytende havdyr og former bevege seg under overfalten mens de arbeider med å utvikle musklene sine. Perfekt til nysgjerrige barn fra nyfødt og oppover - her får barnet introduksjon til årsak-virkning ettersom de berører matten og ser undervannsdyrene svømme. 

Lekematten bidrar til å engasjere og underholde små barn og babyer samtidig som den stimulerer utvikling av grovmotoriske ferdigheter. Bruk den hjemme eller ta den med for lek på tur, matten kan legges sammen for minimal plass. Tøm den for vann og luft, tørk og brett sammen.

Inneholder:

  • Baby Einstein vann-lekematte

Detaljer:

  • Mål matte: ca. 61 x 61 x 5 cm
  • Mål eske: ca. 19 x 7 x 25 cm
  • Alder: fra 0 mnd.
  • Rengjøres med en fuktig klut
Produktdetaljer
ModellBE-12628
EAN074451126282
MerkeBaby Einstein
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.