Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Camping lekesett - blond dukke med turutstyr, sekk, sovepose og valp

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 294,-
Utsolgt
SKU
06227-198

Bli med Barbie på tur ute i naturen med dette campingtursettet som inneholder alt utstyr du trenger for å overnatte i naturen. Den blonde dukken har med seg valpen sin på tur, og sammen pakker de sekken med kikkert, kart, lykt, sovepose og andre nødvendige ting før de tar bena fatt. Ute i naturen er mulighetene mange.

Se på kartet og finn ut hvor du skal slå leir basert på om du vil våkne til bølgeskvulp og soloppgang i horisonten, eller om du vil våkne til majestetisk utsikt fra en fjelltopp. Barbie har på seg lette og komfortable klær, og har med seg både caps og solbriller for å holde sola ute av øynene. Når sola er på vei ned og det er på tide å slå leir, kan du rulle ut soveposen og legge deg godt til rette. Er du klar for campingtur?

Inneholder:

  • Barbiedukke
  • Valp
  • Sovepose
  • Ryggsekk
  • Solbriller og caps
  • Mobiltelefon
  • Kart
  • Og mer!

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHDF73
EAN194735022397
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.