Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Dream Camper lekesett - rosa lekebil med sklie og basseng - 7 lekeområder - 60 deler - 120 cm

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 1 087,-
På lager
SKU
06227-187
   

Rull ut på nye eventyr med denne Dream Camper bilen til Barbie! Dette lekesettet inneholder 60 deler og 2 kjæledyrsvalper som kan kose seg på bobilturen.

Campingbilen har hele 7 lekeområder og har en episk lang sklie og tonnevis av tilbehør til god historiefortelling. Finn frem favorittdukkene dine (kjøpes separat) og kjør av gårde med 2-seteren og parker på drømmedestinasjonen. Åpne opp campingvognen for å finne et kjøkken, spisestue, soveplass, bad, basseng, sklie og en liten TV-hule.

Denne Barbiebilen har alt du trenger for en super bilferie, og den over 80 cm høye sklien ned i bassenget gjør prikken over i'en. Klatre opp stigen til toppen og skli ned i bassenget med et plask. Så gøy! Når sulten melder seg er det bare å ta turen til kjøkkenet og dekke på spisebordet for et realt herremåltid. Ikke glem å mate de søte små hundevalpene. Etter en lang dag er det perfekt å tulle seg inn i dynen og sove til lyden av fuglekvitter og våkne med solen som varmer i ansiktet. Det følger med klistremerker som du kan bruke på å pynte bilen med for ekstra moro.

Inneholder:

 • Dream Camper bil
 • Basseng
 • Klistremerker
 • Kjøkkenbenk
 • 2 hunder
 • Spisebord og 4 krakker
 • Dyne
 • 4 glass, asjetter, kniver, gafler og skjeer
 • Og mye mer!

Detaljer:

 • Mål: 120 x 80 cm (LxH)
 • Alder: fra 3 år

Merk: dukker føler ikke med.

Produktdetaljer
ModellHCD46
EAN0194735007646
MerkeBarbie
Barbie Dream Camper lekesett med frittstående kjøkken-del Barbie Dream Camper lekesett med frittstående kjøkken-del

Kjøkken

Lekesettet kommer med en frittstående kjøkkenseksjon til matlaging.

Barbie Bobil lekesett med bad Barbie Bobil lekesett med bad

Bad

Bobilen har et utslåbart bad med toalett og dusj som kan foldes ut ved behov.

Barbie Dream Camper lekebil med spise-tilbehør Barbie Dream Camper lekebil med spise-tilbehør

Spiseplass

Sett ut bordet og krakkene for å slappe av. Sett på en film på TV'en, eller spis måltidet i fred og ro.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.