Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie 3-i-1 Dream Camper bobil - pick-up bil, campingbil og båt - 60 tilbehør - 57 cm

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 1 194,-
På lager
SKU
07206-106
   

La barna legge ut på en reise på den åpne landeveien sammen med Barbie, om bord i denne Barbie 3-i-1 Dream Camper vanen som kommer med 60 ulike tilbehør.

Barbie kan reise rundt med en fullt møblert bobil, og som enkelt kan forvandles til en pick-up bil eller som lar henne legge ut på nærmeste innsjø eller vann med båten som også følger med i dette 3 i 1 lekesettet.

Bli med Barbie på campingtur! Når hun har funnet det perfektet stedet å slå leir, er det bare å slappe av og nyte naturen. Hva med en liten kjøretur før middag? Ta av husdelen for å gjøre om til en tøff bil hvor det er plass til fire dukker. La barnet titte under baksetet på bilen for å finne en båt som er super til å dra på fisketur med, og etterpå kan Barbie og vennene hennes grille fangsten, og dekke opp til et nydelig måltid. Når Barbie er klar for å slå leir kan sidepanelene åpnes for å forvandle bilen til en hyggelig campingplass. Her kan dukkene spise, sove og leke.

Bobilen har alt som trengs for en hyggelig campingtur, - med basseng, kjøkken, stue og bad med dusj og toalett. Her vil Barbie-dukken (kjøpes separat) føle seg hjemme. Etter en lang dag med masse utflukter kan dukken legge seg til å sove på taket med loftsengen og ligge å se på stjernene. Når dukkene er klar for nye eventyr kan alt pakkes inn i bilen i igjen og hun er klare for å kjøre videre.

 • 3-i-1 camper: bobil, pick-up bil og båt
 • Ta av bobil-delen for separat bil med plass til 4
 • Løft opp taket for hems med senger 
 • Åpne opp på sidene for tilgang til soverom og kjøkken
 • 5 oppholdsrom med 360 graders lek 

Inneholder:

 • Barbie 3-i-1 Dream Camper
 • Båt 
 • Basseng 
 • Kjøkkenøy med vask, kjøleskap og ovn med stekeplater
 • Bad med dusj og toalett
 • Piknikbord med benker
 • Grill
 • Sengetøy
 • Og mye mer!

Detaljer:

 • Mål: 57 x 22 x 29 cm (LxBxH)
 • Alder: fra 3 år

Merk: Barbie dukke er ikke inkludert, selges separat.

Produktdetaljer
ModellGHL93
EAN887961796865
MerkeBarbie
Barbie kjøretøy med avtagbar del Barbie kjøretøy med avtagbar del

Oppdag

Utforsk livet ute i pickup-bilen.

Barbie Campingsett med bil, båt og tilbehør Barbie Campingsett med bil, båt og tilbehør

Fisk

Ta med fiskeutstyr og ta en fisketur i båten.

Barbie lekesett med badekar til dine dukker Barbie lekesett med badekar til dine dukker

Bad

Fyll bassenget med vann og slapp av.

Barbie lekesett med dream camper - lek campingliv med masse tilbehør Barbie lekesett med dream camper - lek campingliv med masse tilbehør

Lev

Flere oppholdsområder gir plass til hele gjengen.

Barbie 3-i-1 bobil med kjøkken og lekemat Barbie 3-i-1 bobil med kjøkken og lekemat

Lag mat og minner

Lag gode campingminner med kjøkken og ildsted.

Barbie Dream Camper bobil som brettes ut og pakkes lett sammen Barbie Dream Camper bobil som brettes ut og pakkes lett sammen

Rask opprydning

Ryddes enkelt opp - pakk sammen til neste eventyr.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.