Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie DreamHouse - 3-etasjes lekehus med sklie og heis - lyd og lys - over 75 tilbehør

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 3 143,-
På lager
SKU
04218-105
   

Dette Barbie drømmehuset byr på morsom lek over 3 etasjer, og Dreamhouse Barbiehuset inspirerer til 360-graders lek, med 10 innendørs og utendørs oppholdsrom.

Dette drømmehuset fra Barbie åpner mange dører for mange eventyr, der barna vil oppdage ubegrensede lekemuligheter. Dukkehuset med 3 etasjer inspirerer til 360-graders lek med 10 innendørs- og utendørsområder. Barna kan møblere som de ønsker og sette sitt eget preg på huset. Gressområdet og bassengområdet kan også flyttes.

Barbie Dreamhouse dukkehus har lyd og lys for å gjøre leken mer realistisk og morsom. På første etasje kan barna velge om de vil ha dag- eller nattmodus, da spilles enten fuglesang eller uglelyder, og lyset i huset vil endre seg avhengig av hvilken modus man velger. Det er også 5 forskjellige sanger som kan spilles av, og man kan velge fargen på lyset. På tredje etasje er det en diskokule i taket, og Barbiedukkene kan feire bursdager eller bare ha fest med vennene sine.

Dukkehuset leveres med mer enn 75 tilbehør der en del av møblene er 2-i-1 møbler. Grillen kan forvandles til en dessertbuffé, en seng kan foldes ut fra veggen og bli til en køyeseng, og området ved diskoteket kan bli et sted der valper eller andre dyrefigurer kan leke. I dukkehuset er det 10 rom dukkene kan være i, kjøkken med matlagingssound og klokke på komfyren, stue, spisestue, soverom, bad med toalett og dusj med lyd, basseng som kan fylles med vann, diskotek, heis med plass til 4 dukker eller rullestol. Her er det mye moro for Barbiedukkene!

Dukkehuset kan lekes med fra alle vinkler og er like godt egnet til å leke med på egen hånd som sammen med andre. La barna invitere vennene sine for å leke med Barbie Dreamhouse, så har de underholdning i timevis!

Inneholder:

 • Barbie Dreamhouse dukkehus med tre etasjer
 • Sofa
 • 2 stoler
 • Sklie 
 • Pool
 • TV og peis
 • Gitar, plastplanter og bestikk
 • Tepper, glass, hundeutstyr og mye mer

Detajer:

 • Mål: 109 x 104 cm (HxB)
 • Batteribehov: 3 x AA (ikke inkludert) 
 • Alder: fra 3 år 

Merk: Dukker og bil følger ikke med 

Produktdetaljer
ModellGRG93
EAN887961904123
MerkeBarbie
Stort Barbie Dreamhouse dukkkehus med en manuell heis som kan frakte 4 dukker mellom etasjene Stort Barbie Dreamhouse dukkkehus med en manuell heis som kan frakte 4 dukker mellom etasjene

Heis

Bruk den manuelle heisen til å frakte dukkene mellom de forskjellige etasjene

Barbie DreamHouse lekhus med mer enn 75 tilbehør og en liten hund Barbie DreamHouse lekhus med mer enn 75 tilbehør og en liten hund

Valpetilbehør

Hunden har fått sitt egen sklie og basseng som den kan kose seg med ute på plenen

Barbie dukkehus med kjøkken med lyd og lys GRG93 Barbie dukkehus med kjøkken med lyd og lys GRG93

Kjøkken

På kjøkkenet kan Barbie kokkelere og lage mat til sin familie og alle venner som kommer på besøk 

Barbie hus på 3 etasjer med sklie og basseng som kan fyllles opp med vann Barbie hus på 3 etasjer med sklie og basseng som kan fyllles opp med vann

Basseng

I det varmet været kan dukkene skli ned sklien og plaske rett i bassenget for å kjøle seg ned 

Barbie DreamHouse - lekehus med lyd og lyshvor du kan velge ulike stemmninger i huset Barbie DreamHouse - lekehus med lyd og lyshvor du kan velge ulike stemmninger i huset

Stemnings-modus

Hvilken stemmning er dukkene i dag? kanskje de er klare for en fest. Velg hvilken lyd og lys modus huset skal ha

Barbie DreamHouse GRG93 med eget discorom i 3 etasje med glinsende discokule Barbie DreamHouse GRG93 med eget discorom i 3 etasje med glinsende discokule

Disco

Dukkene er klare for discokveld i 3 etasje, og discokulene glinser mens musikken og lysene går

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.