Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Fold and Go dukkehus med 2 etasjer og 4 rom - fullt møblert - dukke og tilbehør inkludert - 76 cm

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 743,-
På lager
SKU
06227-47
   

Dette smarte Barbie Fold and Go dukkehuset har 2 etasjer med 4 ulike lekeområder, og kommer ferdig møblert og med 1 dukke og hundevalp.

Lekesettet inneholder masse spennende tilbehør til fantasifull lek, så hent favorittdukkene dine (andre dukker kjøpes separat) og la de flytte rett inn sammen med Barbie! Huset er enkelt å folde sammen når det ikke er i bruk. Lag frokost på kjøkkenet og nyt den i godt selskap i spisestua. Ta en dusj på badet og puss tenner før du legger deg på soverommet i andre etasje.

Dukkehuset byr på 360 grader med lek og moro, og har fine detaljer til autentisk lek for de fantasifulle barna. Det fullt møblerte Barbiehuset har et moderne design i ekte rosa Barbiestil, og siden Barbie elsker kjæledyr kommer dette settet med en søt hundevalp. Ønsk venner og familie velkommen ved inngangsdøren og by de på noe å spise mens valpen løper nysgjerrig rundt. Når lekestunden er over kan hele huset pakkes sammen for enkel oppryddig og moro på farten. Med så mange lekemuligheter og mulige historiefortellinger er dette huset perfekt til barn fra 3-årsalderen og oppover.

Inneholder:

  • Barbie fold and go hus
  • Barbie-dukke
  • Bord
  • 2 stoler
  • 1 valp
  • Stekepanne
  • Såpeflaske
  • Og mer!

Detaljer:

  • Mål: 76 x 50 (LxH)
  • Alder: fra 3 år

Merk: lekesettet kommer med én dukke. Andre dukker kjøpes separat.

Produktdetaljer
ModellHCD48
EAN194735007677
MerkeBarbie
hcd48 barbie hus med bad hcd48 barbie hus med bad

Baderom

På den ene foldbare veggen finner du badet med toalett, hyller og illusjon av flere baderomsmøbler.

hcd48 hus til barbiedukker med kjøkken hcd48 hus til barbiedukker med kjøkken

Kjøkken

På kjøkkenet finner du alt du trenger for å kunne lage et godt måltid.

hcd48 fold and go barbiehus med spisestue hcd48 fold and go barbiehus med spisestue

Spisestue

Lag maten på kjøkkenet, og spis ute i spisestuen i godt selskap.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.