Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie karrieredukke - barnelege med 2 baby pasienter og tilbehør

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 387,-
På lager
SKU
02205-187
   

Barbie er på jobb som barnelege, og hun skal sjekke til de to tvillingene som ble født i går. Så søte! Lekesettet kommer med kuvøser til de nyfødte, stellebord, flasker og annet utstyr en barnelege trenger. Lekesettet oppfordrer til rollespill og historiefortelling, og barna kan nå leve seg inn i yrker fra virkeligheten. Så spennende.

Inneholder:

  • Barbie dukke 
  • 2 baby dukker
  • 2 tepper
  • 2 flasker 
  • Stellebord

Detaljer:

  • Mål dukke: 29 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGKH23
EAN887961827262
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.