Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Extra dukke #9 med 15 tilbehør - med regnbuekjole, blå tylljakke og krokodille

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
08218-18
   

Utforsk den fargerike stilen til Barbie Extra Doll #9- en Barbiedukke med langt brunt hår, lilla øyne og en morsom krokodille til kjæledyr.

Dukken kommer med 15 tilbehør i form av stilig tøy og motetilbehør, samt krokodillen med kjæledyrstilbehør. På den fargerike, fotside kjolen med en iøyefallende høy splitt, står teksten "Shine bright like the stars", - og det er nettopp det denne dukken gjør. Det lange brune håret henger rett nedover siden og er pyntet med vakre klemmer. Den blå tylljakken løfter antrekket, og smilehullene til Barbie får smilet til å skinne av godhet. Tilbehøret med pianovesken og stjernebrillene er prikken over i'en, og krokodillen ser stilig ut med gulltennene sine.

Barbie Extra dukker rocker motebildet med utfordrende stiler og klare farger. Hver dukke har deres egne, unike stil som er både leken og og utfordrende. Kjæledyrene deres er alle ulike, men likevel like nydelige, og de har masse personlighet akkurat slik som eierne sine. Barbie Extra lar barn utforske det å uttrykke seg selv gjennom stil, og byr på en spennende mote- og stylingslekeopplevelse med poserbare dukker.

Inneholder: 

  • Barbie Extra dukke #9
  • Kjole og jakke
  • Krokodille
  • Hårpynt, øredobber og solbriller
  • Veske med pianomønster
  • Kjærlighet på pinne

Detaljer: 

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGYJ78
EAN887961973365
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.