Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Made to Move - dukke med 22 fleksible ledd - blond med lilla yogabukser

-40%

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Kampanjepris 158,- Vår lavpris: 264,-
40%
Du sparer: 106,-
Utsolgt
SKU
02216-234

Denne blonde Made to Move Barbiedukken har på seg freshe og komfortable yogaklær i form av en lilla meshtopp og en fargesprakende, kort leggings. Den blonde håret er satt opp i en høy hestehale slik at det ikke kommer i veien for yogaøvelsene. Barbie er alltid på farten, og nå kan hun bevege seg på flere måter enn noen gang før! Med hele 22 fleksible ledd kan dukken poseres i flere stillinger, og Barbie vet at for å være på sitt beste, må man gi seg selv den beste pleien - enten man er i bevegelse eller stillestående.

Man kan spille ut mange ulike historier med disse velværedukkene, som samtidig kan inspirere barna til å være gode mot seg selv også! Barbie Made to Move dukkene har bevegelige ledd som gjør at de kan bevege seg på en mer naturlig måte og stilles i realistiske stillinger. 

Inneholder:

  • Barbie Made to Move dukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGXF04
EAN0887961954951
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.