Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Malibu house - bærbart dukkehus i 2 etasjer med 25 møbler og tilbehør

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 1 084,-
På lager
SKU
09192-4
   

Det bærbare Barbie Malibu dukkehuset oppmuntrer til fantasifull rollelek, der barna kan skape sine helt egne historier sammen med Barbie. Dukkehuset åpnes opp og består av to etasjer med flere ulike lekeområder og mange morsomme funksjoner. Stuen kan endres slik at den blir til en hjemmekino, det dukker opp en smoothie-bar på kjøkkenet, og køyesengen har plass til gjester. 

Du finner også klassiske funksjoner som bad med toalett, vask, dusj, og lokket på toalettet virker. Kjøleskap og stekeovn på kjøkkenet, og utenfor finner du en grill festet til gjerdet. Det følger med ekstra møbler som bord og stol, og mindre deler som tallerkener og spill. Noe av tilbehøret kommer med praktiske håndtak som gjør at dukken kan holde det selv, eller plug and play-funksjoner som gjør det enkelt å rydde og ta det med seg.

Hus med to etasjer:

  • 6 rom
  • Elementer som enkelt endres
  • 25 møbler og tilbehør

Inneholder:

  • Barbie Malibu dukkehus
  • Møbler som bord, stol, sofa
  • Tilbehør som tallerkener, hårføner, børste

Detaljer: 

  • Mål: 91,4 x 41,9 x 68,6 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukker følger ikke med, selges separat

Produktdetaljer
ModellFXG57
EAN0887961690774
MerkeBarbie

Overnattingsfest

Taket gjøres om til køyeseng med soveplass til 4 dukker.

Filmkveld

Snu veggen i stua for å gjøre om til underholdningsrom.

Juicebar

Dra til smoothiebaren for sunn drikke ute eller inne.

Spatid

Avslør dusjen på badet og nyt en pedikyr på spaet. 

25+ deler

Sortér og utforsk design og historiefortelling.

Pakk sammen

Rydd enkelt bort - alt får plass inni huset.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.