Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Barbie Skipper First Jobs barnevakt lekesett med 3 dukker og masse tilbehør

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
09236-71
   

Barbie Skipper Barnevakt dukkene lar barna utforske karriereverdenen med tenåringssøsteren til Barbie. Inspirert av filmen Skipper and the big babysitting Adventure kommer dette barnehage-lekesettet med Skipper-dukken som passer, to små barnedukker å passe på, møbler og mer enn 15 tematiserte tilbehør. Barna kan leke ut alle slags aktiviteter med smådukkene, som å male et nydelig bilde med maletavlen, sitte ved bordet for et leke-teselskapt, sette i gang et hånddukke-show, sklie eller ta seg en lur i køyesengen. 

 • Lekesett med 3 dukker og mer enn 15 deler, som møbler og tilbehør
 • Med fargeforandrende staffeli, anvend kaldt vann for å "male” og varmt vann for å reversere
 • Lag et hånddukke-teater ved å vri knappen og se de bevege seg

Med så mye å gjøre kan barna virkelig få satt fantasien i sving, med kreativ lek og omsorgslæring. Lekesettet utgjør en flott gave til barn fra 3 år og oppover. 

Inneholder:

 • Skipper-dukke med avtagbart antrekk og sko
 • 2 småbarn-dukker med avtagbart tøy
 • Køyeseng og jungelgym
 • Color-change maletavle
 • Hånddukke-show
 • Bord, 2 stoler og krakk
 • 15 fortellings-tilbehør

Detaljer:

 • Mål Skipper: ca. 26 cm
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHND18
EAN194735137701
MerkeBarbie
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.