Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Batman actionfigur 30 cm - Bat-Tech blå Batman

-27%

Batman leker og utkledning

Batman tar opp kampen mot skurker og onde krefter i Gotham City. Til forskjell fra andre superhelter har ikke Batman superkrefter, men benytter seg av sitt intellekt, medhjelpere, kampsport-kunnskaper, science og teknologi. Nå kan du også ta del i Batmans verden med Batman-figurer, Batman lekesett, Batman-kostymer, Batman våpen, og tilbehør til Batman. Bli med Batman skjult i natten mulm og mørke, mens han bekjemper sine fiender i Gotham City.

Kampanjepris 120,- Vår lavpris: 165,-
27%
Du sparer: 45,-
På lager
SKU
01212-100
   

Lag dine egne episke eventyr med superhelter og super-skurker fra DC Comics med denne 30 cm høye Batman-figuren. Actionfigurer har 11 bevegelige punkter, og designet er inspirert av tegneserien. La Batman teame opp med Robin og la dem bekjempe skurker som The Joker og Harley Quinn som de møter i Gotham City.

Inneholder:

  • Bat-Tach blå Batman actionfigur

Detaljer:

  • Mål: figuren er 30 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6060343
EAN778988359051
MerkeBatman
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.