Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Pixar Lightyear figur - XL-01 Buzz Lightyear poserbar actionfigur - 13 cm

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
06227-35
   

Fly til evigheten og forbi med denne poserbare Buzz Lightyear actionfiguren fra Disney Pixar Lightyear! Buzz er kledd i sin XL-01 flydrakt, og har med seg brenselcelletilbehøret sitt fra filmen, samt en avtagbar hjelm. Figuren har 12 bevegelige ledd, og er derfor fullt poserbar og byr på mer autentisk lek.

Lightyear og kameratene hans er strandet på en ukjent planet med uante fiendtlige planter, insekter og den ultimate trusselen Zurg! Gjenskap actionfylte scener og utforsk nye og spennende steder i verdensrommet med dette lekesettet. Detaljene på figursettet er filmtro, og Buzz Lightyear er klar til å kommandere teamet sitt og prøve å oppnå hyperfart ved hjelp av brenselcellen. Klarer du å hjelpe Buzz Lightyear og kameratene hans i å kjempe mot truslene de møter på den ukjente planeten?

Inneholder:

  • Buzz Lightyear figur
  • Brenselcelle tilbehør
  • Hjelm

Detaljer:

  • Mål: ca. 13 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellHHJ81
EAN194735069279
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.