Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Batman - Movie actionfigur 30 cm - Batman

-43%

Batman leker og utkledning

Batman tar opp kampen mot skurker og onde krefter i Gotham City. Til forskjell fra andre superhelter har ikke Batman superkrefter, men benytter seg av sitt intellekt, medhjelpere, kampsport-kunnskaper, science og teknologi. Nå kan du også ta del i Batmans verden med Batman-figurer, Batman lekesett, Batman-kostymer, Batman våpen, og tilbehør til Batman. Bli med Batman skjult i natten mulm og mørke, mens han bekjemper sine fiender i Gotham City.

43%
Kampanjepris 95,- 167,- Du sparer: 72,-
På lager
SKU
03225-33
   

Batman actionfigur med 11 bevegelige ledd for spennende actioneventyr i Gotham City.

Lag dine egne episke Batman-eventyr med Batman actionfigur på 30 cm. Actionfiguren har 11 artikulasjonspunkter, en kappe i stoff og detaljert filmstyling som vekker dine favoritt Batman-øyeblikk til live. DC-fans i alle aldre elsker Batman actionfigurer. Utfordre fantasien din og lag dine egne Batman-kamper, nå er det du som skal beskytt Gotham City!

Inneholder:

  • Batman - Movie actionfigur 30 cm - Batman

Detaljer:

  • Mål: 30 cm lang
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6061620
EAN778988371671
MerkeBatman
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.