Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bayer Design First Words baby - Anna dukke med myk kropp, rosa drakt, smokk og flaske - 38 cm

Dukker og dukkevogner fra Bayer Design - høy kvalitet og naturtro design

Dukkene og dukkevognene fra Bayer Design lar barna leke, utforske og skape morsom og lærerik rollelek. Dukker med bedårende utseende og nydelige klær. Dukkene har en rekke ulike funksjoner som for eksempel at de kan le, gråte, drikke, og flere andre interaktive funksjoner som gjøre dem realistiske og naturtro. Dukkevogner med mange ulike funksjoner, bagvogner, sportssvogner og tilbehør som gjør trilleturen til en lek. Dukkene, dukkevognene og tilbehøret fra Bayer Design overbeviser med sin høye kvalitet og realistiske design. 

Vår lavpris: 343,-
Utsolgt
SKU
06234-27

"First Words Baby"-dukken fra Bayer er den ultimate lekekameraten til barn! Denne 38 cm myke dukken med sovende øyne og hele 24 fantastiske funksjoner er klar til å bringe liv og latter inn i leketiden. Dukken har en søt rosa drakt på med hvite prikker og kaninører på hodet, og ved et trykk på magen hennes, vil barn bli overrasket over hva som skjer! Hun kan le, gråte eller lage de søteste babylydene. Det er som å ha en ekte baby i armene! Settet inneholder en smokk og flaske, så barn kan mate og trøste henne som en ekte foreldre. Med denne dukken blir barn inspirert til rollespill som får fantasien til å blomstre. Batterier følger med så leken kan begynne med en gang.

Inneholder:

  • Bayer - First Words baby
  • Smokk
  • Flaske

Detaljer:

  • Mål: ca. 38 cm (H)
  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
Modell93822AA
EAN4003336938227
MerkeBayer Design
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.