Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Infantino blomst-rangle og biteleke

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 74,-
Utsolgt
SKU
05216-50

La barnet lindre såre gommer med denne biteleken fra Bkids Infantino. Leken er formet som en blomst, med myke blader og håndtak som er enkelt for barnet å holde fast i. Blomstens midtpunkt er en kule med raslende perler som barnet kan more seg med, og spinne rundt. Skaftet har også perler som kan flyttes fra den ene siden til den andre. La barnet utforske samtidig som det får stimulert sine sanser, øye-hånd koordinasjon og forståelse av årsak-virkning.

Inneholder:

  • 1 Bkids Infantino blomst-rangle og biteleke

Detaljer:

  • Alder: fra 3 mnd.
Produktdetaljer
Modell930-216314-00
EAN3021105163145
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.