Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Splash n Slide Waterpark Wonder - vannpark badeleke med 2 figurer

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 178,-
Medlemspris 134,-
På lager
SKU
06192-127
   

Bkids Splash 'n slide vannpark er leketøyet som gjør badingen morsommere og mer underholdende for den minste i huset. Den er designet for å passe inn i de fleste badekar, slik at barnet kan leke mens det vaskes. Hell vann i røret i midten med hval-spaden og se det fosse ned skliene eller sette i gang vannhjulet i bunnen. De lyse fargene tiltrekker seg barnets oppmerksomhet.

Inneholder: 

  • Bkids Splash 'n Slide vannpark
  • 2 figurer

Detaljer:

  • Mål: 36 x 22 x 20 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell004303
EAN3021105043034
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.