Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Black Deals 2022

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Merke
Alder
Black November Black November

Produkter 1-52 av 569

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 569

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Black November - Black Deals hele måneden!

Våre lave Lekekassen-priser blir nå enda lavere, og i hele november har vi utvalgte Black Deals på noen av våre mest populære varer. Her kan du gjøre et skikkelig kupp og spare penger på noen av høstens mest populære leker. Kampanjevarer vil kunne tas ut underveis og nye kan komme til (kjøp mens du kan).

Vi har fylt lageret til randen med spennende, morsomme, populære og gøye leker fra kjente merkevarer som vi vet at barna ønsker seg. Og hvorfor begrense seg til en dag med Black Friday 2022? Vi kjører ikke kun Black Friday, Black Week eller Black Weekend, men slår på stortrommen og smeller til med en hel måned med Black November der du finner crazy tilbud og priser du ikke har sett på lenge. Black November 2022 er full av vanvittig gode priser på populære leker, og hvorfor ikke starte julegave-shoppingen litt tidligere i år og sikre deg gavene som barna ønsker å finne under treet, før alle andre.

Vi i Lekekassen er klare til å vise deg vårt brede og store utvalg av leker og julegaver! Og husk, når det kommer til de mest populære kuppene er det viktig tidlig ute, for når lekene er utsolgt, kommer de ikke inn på lager igjen! De mest populære lekene og merkevarene forsvinner først – hvor lenge tør du vente før du slår til på et eller flere av de mange kuppene i vår fantastiske Black November-kampanje?

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.