Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bli en havforsker aktivitetsbok med klistremerker

Norsk Fakta Forlag - bøker, tegnebøker og aktivitetsbøker til barn

Norsk Fakta Forlag har faktabøker, eventyrbøker, tegnebøker og aktivitetsbøker til barn. Kjente og kjære eventyr med vakre illustrasjoner, faktabøker der barna lærer noe nytt og spennende, aktivitetsbøker med fargelegging av mønstre, eller bøker med ulike lyder som trigger barnets interesse. 

Vår lavpris: 68,-
På lager
SKU
08202-34
   

Oppdag den fantastiske undervannsverdenen i denne boka som er full av fascinerende fakta, utrolige illustrasjoner og fantastiske bilder. Kos deg med å dekorere den gigantiske plakaten og innsidene i boka med klistremerker. En bok om havet full av fascinerende fakta, utrolige illustrasjoner og fantastiske bilder. Her vil du oppdage noen av mysteriene og rikdommene i havene våre, samt finne ut mer om fisk og andre overraskende skapninger som bor der. Er du klar til å møte et fantastisk dyreliv på undervannseventyret ditt?

Inneholder:

  • Aktivitetsbok med klistremerker

Detaljer:

  • Format: 30 x 21 cm
  • Antall sider: 36
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell9788278885253
EAN9788278885253
MerkeNorsk Fakta Forlag
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.