Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam sengesett i bomull - 140x200 cm

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
01226-85
   

Det blir en glede å legge seg i dette fine Brannmann Sam-sengesettet. Drøm deg bort til spennende redningseventyr med Brannmann Sam og resten av gjengen fra den populære Barne-TV serien.

Dynetrekket har motiv av Brannmann Sam i tøft tegneserie-trykk. Baksiden av dynetrekket er hvitt med små Brannmann Sam figurer og stjerner. Puta har masse stjerner og Brannmann Sam trykk.

Inneholder:

  • 1 Brannmann Sam sengesett

Detaljer:

  • Mål dynetrekk: 140 x 200 cm
  • Mål putetrekk: 50 x 70 cm
  • Motiv: Brannmann Sam
  • Materiale: 100% Bomull
Produktdetaljer
ModellFS-bed-1-21-2
EAN7071673144912
MerkeBrannmann Sam
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.