Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bright Starts Bop and Giggle frosker - aktivitetsleke med morsomme lyder og melodier

-20%

Bright Starts har det lykkeligste oppdraget i verden - skape latter og glede for de minste barna!

Bright Starts har troen på at den største gleden foreldre og barn kan ha er tiden de tilbringer sammen gjennom lek, sang eller kosestund. Barna lar seg ikke påvirke av gårsdagen eller morgendagen, men de er til stede i øyeblikket, og med små overraskelser som kan oppstå møter man latter og uforglemmelige øyeblikk. Gjennom morsomme lyder, former, farger og funksjoner skaper Bright Start lekene som barna elsker, som utfordrer og som bidrar i barnets utvikling. 

20%
Kampanjepris 235,20 294,- Du sparer: 59,-
På lager
SKU
04216-177
   

Denne morsomme leken fra Bright Starts vil sette i gang latteren hos både store og små. Barnet vil elske å presse end pedalene igjen og igjen for å se froskene hoppe og vrikke seg, med melodier og morsomme lyder som babyen kan fryde seg over. Og når barnet ler, er det vanskelig å ikke le med!

Leken er perfekt for egenlek, og kan brukes når babyen ligger på magen og når den etterhvert sitter selv. Fargerike detaljer, myke former og morsomme lyder - denne leken er perfekt for utvikling av babyens sanser, og samtidig vil den ved å trykke ned pedalene for å aktivere en reaksjon hos froskene få en leken innføring til årsak-virkning.

  • Bright Starts Bop and Giggle frosker med lyd og melodier
  • Med lette pedaler som introduserer former
  • Flott aktivitet for magetrening eller til sitt og lek

Inneholder:

  • 1 Bright Starts Bop and Giggle aktivitetsleke

Detaljer:

  • Mål: ca. 24 x 13 x 10 cm (LxBxH)
  • Batterbehov: 2 x AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellBS-10791
EAN074451107915
MerkeBright Starts
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.